• kontor mellerud, Dals Rostock, Åsensbruk, Brålanda

Lediga kontor

Ledig

Kontor 3

Mellerud
Ca 12 m2, Inbrott/brandlarm, Wi-Fi finns. Tillgång till kök, wc, dusch, personal/konferensrum.
Ledig

Kontor 4

Mellerud
12 m2, Inbrott/brandlarm, Wi-Fi finns. Tillgång till kök, wc, dusch, personal/konferensrum.

KONTOR I MELLERUD, nära Dals Rostock, Åsensbruk, Brålanda

Om du är en mindre företagare eller om du har tröttnat på hemmakontoret så kan du hyra in dig hos oss på Mabentho. Vi har ett trevligt kontorslandskap där du kan hyra kontor månadsvis. Våra kontor är belägna i fastigheten på Sapphultsgatan 12 i Mellerud och har därför ett gynnsamt läge för dig som bor och önskar hyra ett närliggande kontor i Mellerud

Läs mer

Hyr ett av våra kontor i Mellerud

I vårt kontorslandskap finns 4 kontor på vardera 12 m² som alla är ljusa och har högt i tak. Fiber är installerat för att ge dig snabb uppkoppling för ditt arbete. Utöver själva kontoret så får du tillgång till konferensrum, kök, wc och dusch. Varje kontor har sitt eget larm.

Fem fina fördelar med att hyra kontor i Mellerud,
nära Dals Rostock, Åsensbruk & Brålanda

Flexibiliteten som du får är för många den allra främsta fördelen. Du slipper långa kontraktstider utan du hyr kontor månadsvis, så länge du behöver.

Även om du jobbar ensam så kommer du att ha människor och kontorsgrannar kring dig. Många uppskattar att kunna ta en kaffe tillsammans i de gemensamma utrymmen som finns. Passa på att utbyta funderingar och få någon utomståendes syn på saker och ting.

Du behöver inte tänka på underhåll och kostnader kring din arbetsplats, för det ingår i hyran. Vi sköter om fastigheten så att du då får effektiv tid till det som du vill göra – att jobba. Vatten, värme och sophantering ingår.

Det trevliga konferensrummet ger dig möjlighet att ta emot besökare för möten och planering.

Strategiskt läge. Det finns många andra företag och butiker i närheten och det blir inte långt från kontoret när du ska åka på kundbesök i Mellerud, Dals Rostock, Åsensbruk & Brålanda.

Välkommen att fylla i en intresseanmälan eller kontakta oss för att boka in en visning av vårt kontorslandskap i Mellerud.

Ställ dig i kö – Kontor