• Sapphultsgatan 12

Lediga lokaler

Inga resultat funna.

LOKALER I MELLERUD

Mabentho har nybyggda verksamhetslokaler för uthyrning i Mellerud. Söker du en smidig lokal för företaget att husera i så får du bra möjligheter när du väljer att bli hyresgäst hos oss. Vårt strategiska läge i Mellerud invid E45 – mitt emellan Göteborg och Karlstad gör att lokalerna passar dig som företagare i vår omnejd som har ett behov av nära lokaler

Du hittar våra lokaler på Sapphultsgatan 12 i Mellerud. I området finns bland annat bygghandel, färghandel, bildelshandel, lunchrestauranger och köpcentrum som kan vara praktiskt att ha nära tillhands.

Välkommen att fylla i en intresseanmälan eller kontakta oss så ordnar vi med en visning!

Läs mer

Om våra verksamhetslokaler i Mellerud

Lokalytan är ca 65 m² och takhöjden mäter 4,3 meter. Lokalerna är utrustade med vikportar med måtten 3,5 x 3,5 meter.

I lokalen är det installerat inbrottslarm och brandlarm.

Förutom själva lokalen så ingår tillgång till gemensamma utrymmen som kök, wc, dusch och mötesrum.

Lokalen uthyres varm, egen elförbrukning debiteras separat.

Lokalerna är lämpliga att använda för verksamheter inom till exempel inom snickeri, mekanik och andra hantverksyrken som kräver en bra yta att arbeta på, eller för att förvara diverse verktyg och utrustning.

Omsorgsfullt förvaltade lokaler i Mellerud

Vi bryr oss om både företagare och lokaler. Mabentho tror på en fastighetsnära förvaltning och alla våra lokaler och fastigheter sköts om av vår egen personal, våra fastighetsskötare finns aldrig långt bort. Om porten eller larmet strular så är vi snart där. På vintern är det lagom varmt och på sommaren så är det lagom svalt.

När du hyr lokal av oss blir du som en del av Mabentho-familjen och vårt mål är att alla hyresgäster ska trivas, vare sig du är företagare eller privatperson.

Mabentho erbjuder trygga, säkra och fräscha lokaler i Mellerud

Ställ dig i kö – Verksamhetslokal