Lediga bostäder

Uranus 2

Ängenäs
Innehåller 2 lägenheter. Nybyggnation beräknad inflyttning hösten 2023

Uranus 3

Ängenäs
Innehåller 2 lägenheter. Nybyggnation beräknad inflyttning vår/sommar 2023

LÄGENHETER I MELLERUD, nära Dals Rostock, Åsensbruk och Brålanda

Mabentho fastigheter är ett fastighetsbolag som erbjuder bekvämt boende i hyresrätt i flera omtycka områden. Mabenthos fastighetsbestånd är till största del lägenheter i Mellerud, Dals Rostock, Åsensbruk & Brålanda.

Vissa av våra hyresrätter har vi byggt och färdigställt under 2020 och vissa hyresfastigheter har vi redan förvaltat länge.

Vi har lägenheter för livets alla faser. Allt från mindre tvåor till större lägenheter för barnfamiljer som behöver 4 rum & kök.

Läs mer

Att hyra lägenheter i Mellerud, nära Dals Rostock, Åsensbruk & Brålanda

Att hyra en lägenhet har många fördelar och som hyresgäst hos Mabentho får du ett smidigt och problemfritt boende året runt. Du slipper oroa dig för oförutsedda kostnader när något går sönder, för vi fixar med reparationer och allt underhåll, både utvändigt och invändigt.

Hyran täcker omkostnader som värme, vatten och sophantering. Du behöver varken skotta snö på vintern eller klippa gräset på sommaren. Hyr du lägenhet av oss så kan du förvänta dig bra skötsel och snabb service från våra fastighetsskötare.

Våra hyresrätter i Mellerud,
nära Dals Rostock, Åsensbruk & Brålanda

Nybyggda lägenheter i Ängenäs, Mellerud

För dig som söker ett naturnära och familjevänligt område har vi tio nybyggda parhus med totalt 20 st fräscha och moderna hyreslägenheter.
Med ett boende i Ängenäs så får du gångavstånd till både Vita Sandar och Sunnanå. Det finns promenadstigar runt hela området och det är nära till Mellerud centrum med alla bekvämligheter som du kan tänkas behöva.

Våra lägenheter på P D Lundgrensgatan, Mellerud

Om du vill bo med hög standard och riktigt centralt i Mellerud så har vi hyresrätter på P D Lundgrensgatan 19 & 21. Totalt hyr vi ut fem trevliga lägenheter här.

Linnégatan 40 i Mellerud

Här förvaltar vi en fastighet med 2 lägenheter á 3 rok. Båda har hög standard, balkong och en gemensam trädgård.

Landsvägsgatan 49 i Mellerud

I denna centrala fastighet ryms en lokal på ca 60m² samt en tvårumslägenhet och ett dubbelgarage.

Storgatan 50 & 52 i Mellerud

På Storgatan äger vi två fastigheter där man bor riktigt bra. Här förvaltar vi 4 lägenheter på vardera 4 rok samt ett mindre hus på ca 60 m².

Ställ dig i kö – bostad